foto05171

LR COLOSTRUM 

   Kolostrum ili prvo mleko nasa je prva hrana.Nastaje u mlecnim zlezdama svih sisara u prvim satima nakon rodjenja mladunceta i po sastavu je puno bogatiji od mleka. Svojim raznolikim i dragocenim sastavom prvo mleko ili kolostrum svojim novorodjencadima pruza neizostavan sastojak za rast, vitalnost i zdravlje. Naime prvo mleko je bogat izvor vise od 90 zastitnih supstanci, medju kojima su najvazniji imunoloski faktori i faktori rasta te vitamini, minerali i aminokiseline. Neprocenjivost kolostruma i njegove brojne koristi skrivaju se u njegovom jedinstvenom i uravnotezenom sastavu koji se ne moze naci nigde drugde. 
Zasto je kravlji kolostrum tako dragocen? 
Kolostrum domacih krava sadrzi vise od 90 do sada poznatih sastojaka. Bogat je izvor dragocenih imunoloskih faktora i faktora rasta te ujedno neprocenjiva riznica vitamina, minerala i aminokiselina. Svi sastojci kolostruma posve su prirodni i deluju u optimalnoj medjusobnoj sinergiji. A upravo je jedinstveni sastav kravljeg kolostruma kljuc njegove ucinkovitosti i brojnih koristi za nasu otpornost, snagu i vitalnost. 

Colostrum koristiti pri prvim znacima nelagodnosti.
Stotine istrazivanja ukazuju da Colostrum jaca imuno sistem.Posebno je efikasan u borbi protiv autoimunih bolesti, alergija, hemoterapija. Sprecava razvijanje bolesti nastalih infekcijom - bakterijske, virusne, gljivicne (streptokoke, stafillokoke, salmonela, eserihija, kandida). Doprinosi boljem rastu dece,povecava snagu kostiju, pomaze pri reumatizmu i aritritisu. Uvecava snagu misica, radne sposobnosti i izdrzljivost. Regulise metabolizam, ubrzava zarastanje rana i opekotina. Poboljsava elasticnost i teksturu koze i kose, smanjije bore i osvezava izgled.Regenerise nervni sistem.Poboljsava emocionalni tonus i raspolozenje. Smanjuje nezeljne efekte lekova.Posebno pomaze kod problema sa prostatom. Regulise nivo secera u krvi. Potpomaze prevenciju ali i posledice bolesti kao sto je Alchajmerova,AIDS i druge. Ima jako antioksidantno dejstvo.
Colostrum se uspesno koristi pri lecenju sledecih bolesti:
- Anemije
- Artritisa
- Astme
- Hronicnog umora
- Gripa
- Hronicnog bola u zglobovima 
- Dijabetesa
- Srcanog suma
- Nervnog sloma
- Cireva
- Herpesa
- Hemoroida

Powered by WebExpress